15.6.14

Entre natura i ciment

Lloc de pas i recorregut habitual d'estudiants i treballadors de l'EADT i la URV, a l'aparcament de la universitat que hi ha entre l'avinguda Països Catalans de Sant Pere i Sant Pau i la Escola d'Art hi trobem els seus murs de ciment gris coberts d'stencils i d'altres intervencions.

És possiblement un d'aquests indrets on s'obre el debat al voltant de si la intervenció d'art urbà suposa un deteriorament del context, és a dir l'obra arquitectònica, o en canvi pot considerar-se un valor afegit com és en tants altres llocs.

De les diferents obres que hem pogut trobar creiem que hi ha tots dos casos, però preferim obrir el debat i que sigueu vosaltres qui opineu sobre el tema.


Autors: V.V.A.A.: Skatboy, Danae, i intervencions anònimes

Tècnica: Stencils (Skatboy), i aerosol a traç lliure

Localització: Zona Educacional / Campus Sescelades URV

Estat de conservació: Bo

Any de creació: Desconeguts
Comencem el recorregut des de l'avinguda Països Catalans en direcció a l'entrada de l'EADT, la qual es troba a l'altra entrada a l'aparcament. El primer que ens trobem és aquesta intervenció abstracta d'autor anònim que sembla que el mur estigui fet a mida per acollir-la.


Seguint en la mateix direcció un una fina línia ens dibuixa una planta, firmada per Danae,  que ja forma part de la natura que l'envolta.Al seu costat trobem una primera stencil de Skatboy, més amunt en trobem unes quantes més que creiem que són del mateix autor.