COL·LABORA!

Shikuarat sempre ens va bé una mica d'ajuda a la hora de descobrir les últimes intervencions que s'han realitzat. Així que si ets un autor, o tan sols un aficionat a l'art urbà, t'agrairíem que ens fessis arribar les noves obres que és poden trobar per la ciutat i encara no han estat documentades, envïant un correu electònic a la següent direcció:

shikuarat@gmail.com

Una altra forma de col·laborar, és comentant als artícles si coneixeu alguna dada que hi pugui faltar, com pot ser l'autor, el nom, la técnica, etc.

Sí us desenvolupeu bé amb la camèra també podeu enviar les vostres propies fotografies. Per a que les poguem publicar han de complir les següents condicions:
  • El màxim tamany possible. Com a mínim el costat més llarg hauria de ser 640px, però recomanem que passi dels 1000px.
  • Correctament exposada. No ens serveixen els imatges massa clares o massa fosques, ni tampoc aquelles en que la meitat de la intervenció fotografiada apareix a l'ombra i l'altra a la llum.
  • Adjuntar informació sobre l'obra, com a mínim la localització per a que la puguem trobar.
___________________________________________________

En Shikuarat siempre nos viene bien un poco de ayuda a la hora de descubrir las últimas intervenciones que se han realizado. Así que si eres un autor, o solamente un aficionado al arte urbano, te agradeceríamos que nos hicieses llegar las nuevas obras que se pueden encontrar en la ciudad y aún no han sido documentadas, enviando un correo electónico a la siguiente dirección.

shikuarat@gmail.com

Otra forma de colaborar, es comentando los artículos si conocéis algun dato que pueda faltar, como pueda ser el autor, el nombre, la técnica, etc.

Si dominais la cámara también podéis enviarnos vuestras propias fotografias. Para que las podamos publicar deben cumplir estas condiciones:
  • El máximo tamaño posible. Como mínimo el lado más largo debe ser de 640px, pero recomendamso que pase de los 1000px
  • Correctamente expuesta. No nos sirven imagenes demasiado claras o demasiado oscuras, ni tampoco aquellas en que la mitad de la intervención fotografiada se encuentra en la sombra y la otra mitad con luz.
  • Adjuntar información sobre la obra, como mínimo la localización para que la podamos encontrar.