28.9.14

MURS QUE PARLEN: PROJECTE D’ART URBÀ 2014


 
MURS QUE PARLEN: PROJECTE D’ART URBÀ 2014, pretén ser una aposta per l'art urbà a la ciutat de Tarragona, posant de manifest l'espai públic com una via de comunicació directa i compromesa amb l'espectador.

Per una banda, es tracta d’una iniciativa per promoure i donar a conèixer els artistes locals, connectant l'art amb la ciutat i els artistes amb el veïnat. Per l’altra, hi participaran artistes de l'àmbit nacional i internacional. És, per tant, una oportunitat per establir col·laboracions i fer complicitats, per compartir idees i conèixer de primera mà l'art urbà contemporani.

La intenció doncs, és construir una ciutat connectada amb la cultura a través de la gran quantitat de solars i murs abandonats arreu de Tarragona (tant al centre com als barris), i enriquir el patrimoni cultural i artístic de la ciutat, així com fomentar el turisme cultural.


MURS QUE PARLEN: PROJECTE D’ART URBÀ 2014, és una iniciativa de la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i el Teler de Llum, centre d’art de Tarragona, amb la coordinació i direcció del col·lectiu Shikuarat.

El projecte es farà visible a les xarxes socials (tant de Shikuarat, com del Teler de Llum i de Tarragona Jove), facilitant la comunicació amb els artistes, col·lectius i organismes interessats en el projecte.