14.7.12

BENVINGUTS A SHIKUARAT!


Shikuarat acaba de néixer. Shikuarat és un nou blog que pretén documentar l'art urbà de la ciutat de Tarragona. I per tant convertir-se en una font d'informació constant de l'escena de la ciutat.

El nom de Shikuarat significa vist en albanés. És tracta del vist que apareix en frases com "Ei, has vist el mural que han pintat a la Rambla Vella?". I a partir d'ara, a més de veure-ho també podrás informar-te sobre l'autor, la tècnica, l'any de realització, ... i alhora conèixer obres que fins avui t'havien passat desapercebudes.

Sobre el contingut que anirem publicant i el criteri que seguirem a l'hora de seleccionar-lo hem creat una pàgina on està explicat detalladament: Sobre Shikuarat

Finalment, afegir que ens agradaria que col·laboressiu en aquesta tasca i entre tots fer créixer aquest arxiu de l'art urbà de la ciutat. Per això hem habilitat la pàgina Col·labora!, on hi ha l'informació necèssaria per a qui vulgui ajudar.
_____________________________________________

Shikuarat acaba de nacer. Shikuarat es un nuevo blog que pretende documentar el arte urbano de la ciudad de Tarragona.

El nombre de Shikuarat significa visto en albanés. Se trata del visto que aparece en frases como "Eh, has visto el mural que han pintado en la Rambla Vella?". Y a partir de ahora, además de verlo también podrás informarte sobre el autor, la técnica, el año de realización, ... y a la vez conocer obras que hasta hoy te habían pasado desapercibidas.

Sobre el contenido que iremos publicando y el criterio que seguiremos a la hora de seleccionarlo hemos creado una página donde está explicado detalladamente: Sobre Shikuarat

Finalmente, añadir que nos gustaría que colaboraráis en este trabajo y entre todos hacer crecer este archivo del arte urbano de la ciudad. Por esto hemos habilitado la página Col·labora!, dónde hay la información necesária para quién quiera ayudar.